Gymnastik

Gymnastik i Vorgod-Barde

Gymnastik er for dig, der gerne vil være med i et fællesskab, hvor godt humør og motion går hånd i hånd. Gymnastik er en rigtig god mulighed for at møde nye mennesker eller styrke den relation du allerede har -  og så har vi det sjovt! Gymnastik er et samlingspunkt for både børn og voksne i vores by, - det giver sammenhold synes vi.   

Vi har også "stræk og bøj"

Vores børne-/ungehold er aldersopdelt, og der er plads til alle uanset niveau. Om du er 1 år eller 100 år har vi et hold til dig. Vi tilbyder alt fra spring og rytmisk gymnastik til hyggeniveau.

 

Gode faciliteter

med plads til omklædning og mulighed for bad kan vi også prale af. Vi ser gerne, at de også bliver brugt, når nu vi har dem - derfor bedes alle klæde om og stille fodtøj og hænge jakker i omklædningsrummene.

Vi ser gerne at børn møder op omklædte og "klar til kamp" i gymnastiksalen til tiden, så vi rigtig kan få noget ud af den tid vi har sammen. 

Kniber det med tiden har vi et fantastisk personale i Vorgod-Barde Skoles SFO, som gerne vil sende børn i hallen til aktiviteter

Gymnastikopvisning 

Flere af vores hold stiller op til gymnastikopvisningen i Vorgod-Barde Hallen. En festlig dag for alle, hvor man får mulighed for at vise forældre, søskende og børn hvad man har lært i denne sæson. 

 

Pris: Klik på det hold, du ønsker at tilmelde på linket herunder. Pris varierer fra hold til hold (gymnastiksæsonen starter op igen efter sommerferien)

Lokale: Gymnastiksal/spejlsal 

Praktisk info: Man klæder om i hallens omklædningsrum til sportstøj. Om det er joggingtøj, gymnastikdragt, shorts eller heldragt betyder ikke noget, bare det er til at bevæge sig i. Der må ikke være lynlåse i tøjet, da det ødelægger vores springgrav. Gymnastiksko er ikke en nødvendighed. 

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at skrive til

Lilian Andersen • 61275451 • lilian.bellisvej@gmail.com