Cykelklub med stærkt fællesskab

I cykelklubben "Pedalklubben" skaber vi gode rammer for cyklister på alle niveauer, hvor hyggeligt samvær og sociale relationer danner grundlag for et stærkt fællesskab. Vi lægger vægt på at klubben og aktiviteterne er for alle - om man er mand, kvinde, ung, ældre, tyk eller tynd - alle er velkommen. 

Vi har valgt at dele vores "Pedalklub" op i 3 grupper - Racerhold - Kaffehold - MTB - hop på det hold eller flere, som der passer bedst til dig. Vi har det super sjovt og hyggeligt. 

Fællesskab og hyggeligt samvær

Her i Pedalklubben vægter vi samværet utrolig højt, og derfor har vi et udvalg, der sætter en ære i at planlægge en masse fælles aktiviteter, der byder på både sved på panden og sociale hyggestunder. Du kan se hele kalenderen herunder ved linkene til tilmelding. 

Racerhold for alle niveauer - vinterpause

Racercyklisterne deles op i 4-5 hold, så alle kan være med på et hold, der passer til fart og distance.  Nybegyndere starter på hold 4 eller 5, hvor der altid er en erfaren holdkaptajn. Distancerne kan i løbet af året være fra 30 - 80 km på en aften. 

Pris: 250,-

Træning: Mandag kl. 18:00 + Onsdag kl. 18:00 + Lørdag kl. 10:00. Weekendture efter aftale Opstart lørdag den 6/4 kl. 10:00 Vi kører fra Vorgod-Barde Hallen/skolen

Skal du med kaffeholdet ud i det blå? 

Kaffeholdet er for de der ønsker at køre på almindelig cykel. Her er tempoet så alle kan være med. Vi nyder naturen og får snakket sammen. Her er indlagt en pause, hvor vi nyder medbragt kaffe og evt. kage.

Pris: 100,-

Træning: Mandag 18:30 (Opstart 8/4)

Har du spørgsmål vedrørende kaffeholdet er du meget velkommen til at kontakte Mogens Mortensen 61674025

Mountainbike

Der trænes 2 faste aftener i vinterhalvåret, hvor der køres på skovveje/grusveje/markveje. Efter aftale i weekender, hvor der både køres på veje og på baner/spor. Der laves to eller flere hold efter antal deltagere. 

For alle cyklister gælder de obligatoriske lovkrav med henblik på udstyr osv. Herunder er cykelhjelm påkrævet. Vi anbefaler cykelbukser. Ellers stilles ikke krav til udstyr.

For tidspunkt og holdoversigt se link herunder. Vi cykler altid med start fra Vorgod-Barde Hallen

 

Har du lyst til at starte op i klubben er du meget velkommen til at kontakte en af cykeludvalgets medlemmer eller møde op til en træningsaften og se hvad vi er for nogle... vi vil glæde os til at se dig og hjælper dig meget gerne igang. 

 

Johannes Brenholt 40372741 • Kjeld Kjeldgaard 61606920 • Martin Lund Andersen 29452059 • Charlotte Horsholt 40626080 • Ove Kviesgaard 40415070 • Ebba Akstrup Jensen 51361655 • Mogens Mortensen 61674025