AKTIV TORSDAG for seniorer - i vinterhalvåret

Her er plads til alle i vores fællesskab, og der er plads til hygge, aktiviteter og snak. Ingen aldersgrænse til Aktiv Torsdag - ALLE kan være med!

Vi er afsted for at hygge os! Men stemningen er høj, når der dystes i de forskellige konkurrencer - og her gælder det selvfølgelig om at vinde!

Hvilke aktiviteter kan man prøve til aktiv torsdag?

Vi byder på forskellige indendørs aktiviteter til Aktiv Torsdag, og vi starter selvfølgelig med fælles kaffe og intro. Herefter er der sammensætning af hold - og aktiviteterne går igang. 

Vi spiller bl.a.

  • curling
  • bouls
  • petanque

 

Fitness kan også være en del af aktiv torsdag

Vi er så heldige, at vores fitnesscenter også er åbent for seniorer der er med til Aktiv Torsdag i samme tidsrum - fra kl. 9:00 - 11:00 hver torsdag.

Fitnesscentret byder på mange forskellige maskiner, hvor man kan træne sin krop, balancen og konditionen. Fitnessinstruktør Tove Noe vil hjælpe igang og guide til brug af alle maskiner og komme med gode trænings-idéer, hvis du har brug for det. 

I vores fitnesscenter er ALLE velkomne - både unge og ældre - og her er det hyggeligt at træne sammen.

Husk indendørssko.

Hvornår er der Aktiv Torsdag?

Tid: Vi spiller fra kl. 9:00-11:00

Dag: Hver torsdag i vinterhalvåret 

Pris: for hele vinteren KUN 300,- 

Betaling/tilmelding: Betales kontant eller via mobilePay til lederen.

 

Har du mod på at komme og lave forskellige aktiviteter sammen med os eller har du lyst til at vide lidt mere er du meget velkommen til at kontakte os eller møde op og kigge med!

Ved spørgsmål kan du kontakte Doris Vestergård 61746582

 

Vi glæder os til at se jer - det bliver så hyggeligt!