Teambuilding

Teambuilding events og aktiviteter

Er du på udkig efter en spændende, og unik teambuilding oplevelse for dit firma? 

Vorgod-Barde hallen tilbyder en række af teambuilding aktiviteter og events, som vil styrke samarbejdet og skabe positive relationer, på tværs af afdelinger og teams i dit firma.

Vi har mange års erfaring med at designe og afholde teambuilding arrangementer, for firmaer i alle størrelser og brancher. 

Med vores ekspertise og vores brede udvalg af teambuilding aktiviteter og events, kan vi skræddersy en oplevelse, der passer perfekt til dit firmas behov og ønsker.

Kontakt os

Det kan vi tilbyde jer af teambuilding

Vi samarbejder med Team-Nord, der tilbyder team-building, og som gennem mange år, har stået for mange sjove og styrkende teambuilding aktiviteter og events.

Derudover har vi også mulighed for at lave polterabend eller andre events, hvor man skal være aktiv. 

Vi tilbyder for eksempel Bungee-fitness, med uddannet instruktør, Jumpingfit og kørestolsrugby. 

Alt kan lade sig gøre, og vi har omklædningsrum og mulighed for bad. Du kan medbringe din egen mad og drikkevarer, som du er velkommen til at nyde i vores café.

Hvorfor vælge Vorgod-Barde hallen?

  • Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der passer perfekt til dit firmas behov og ønsker.
  • Vores erfarne instruktører og facilitatorer vil sikre, at teambuilding aktiviteterne bliver en succes, og skaber positive relationer på tværs af teams og afdelinger.
  • Vi har moderne faciliteter og en unik beliggenhed i smukke omgivelser, der giver mulighed for både indendørs og udendørs aktiviteter.
  • Vores teambuilding events er sjove, udfordrende og skaber positive oplevelser og minder for dine medarbejdere.

Planlæg din teambuilding allerede i dag

Kontakt os nu, for at planlægge din næste teambuilding oplevelse med Vorgod-Barde hallen. Ring på telefonnummeret 40 15 58 75 eller skriv til os på mail mail@vorgodbardehallen.dk, så giver vi en god pris.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at skabe en fantastisk teambuilding oplevelse for dit firma.