Se tilbud på Sæsonkort fra vores samarbejdsklub Skjern Håndbold - tryk her!

Håndbold i Vorgod-Barde - holdsport når det er bedst!

En aktiv og sjov holdsport med fokus på sammenhold, aktivitet og bevægelse. 

Sammenhold og holdsport

Ønsker du at gå til holdsport hvor vi træner håndbold skal du melde dig på et hold her i Vorgod-Barde Hallen. Vores super engagerede trænere laver en masse sjove lege og aktiviteter, samtidig med vi bliver bedre til den sport som vi elsker.

Vi laver desuden nogle sjove arrangementer, ved siden af træningen, for at styrke sammenholdet mellem spillerne.

Vi udfordrer vores teknik og taktik på en håndboldbane og går hele tiden efter at forbedre os.

Så hvis du kan se dig selv have det mega sjovt med andre, samtidig med at man dygtiggører sig til en sport, så kom med!

Medbring: Indendørs sko, sportstøj og ikke mindst godt humør! Vi træner 1-2 gange i ugen i den store hal.

 

Ved spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte håndboldudvalget - se her hvem vi er !

Join vores samarbejdsklub Skjern Håndbold

Her i Vorgod-Barde Motion og Fritid samarbejder vi med Skjern Håndbold, hvilket vi er super glade for, da vi får en masse fede oplevelser og muligheder som klub og spillere. Derfor er I meget velkomne til at være en del af Skjern Håndbolds facebookgruppe, her vil fx. blive annonceret håndboldskole, klubdage eller en oplevelse i Skjern Håndbold Arena. Join lige her!

Tilbud på sæsonkort til Skjern Håndbold

Skjern Håndbold har – blandt andet fra vores samarbejdsklubber - oplevet en fantastisk opbakning i 2024. Til flere hjemmekampe i Skjern Bank Arena har siddepladserne været så godt som udsolgte.

Du får nu muligheden for at sikre dig din faste plads til de afgørende kampe i slutspilsgruppen og EHF European League kvartfinalen – samt opnå forkøbsret til eventuelle semifinaler og finaler/bronzekampe - til en meget favorabel pris. Du får nu muligheden for at sikre dig din faste plads til de afgørende kampe i slutspilsgruppen og helt eksklusivt også til tilkøbskampen i EHF European League kvartfinalen – samt opnå forkøbsret til eventuelle semifinaler og finaler/bronzekampe - til en meget favorabel pris.

Tilbud: Frem til og med lørdag den 20/4 kan du købe sæsonkort på abonnement og få den første måned til kr. 100,- inkl. hele TRE hjemmekampe – 20/4 mod Fredericia HK, 30/4 mod Dinamo Bucuresti og 5/5 mod TMS Ringsted. De efterfølgende måneder vil være normalpris til kr. 165,-/ kr. 155,-. Læs mere om de mange fordele som sæsonkortholder samt betingelser - og gør brug af tilbuddet HER.

 

Tilbud på 3 hjemmekampe i Skjern Bank Arena
Medlemmerne i Skjern Håndbolds samarbejdsklubber kan nu helt eksklusivt købe siddepladsbilletter til kr. 50,- pr. stk. (normalpris kr. 160,-) til de 3 kommende, helt afgørende hjemmekampe i Skjern Bank Arena.

Du følger blot linket til den respektive kamp, vælger dine billetter, opretter en bruger og går til betaling:

Lørdag d. 20. april klokken 16.00 mod Fredericia HK i Herreligaens slutspil: https://shop.skjernhaandbold.dk/kampe/dmslutspil2/samarbejdsklubber-200424

Tirsdag d. 30. april klokken 18.45 mod Dinamo Bucuresti i EHF European Leagues kvartfinale: https://shop.skjernhaandbold.dk/kampe/SKH_EHF_kvartfinale/samarbejdsklubber-300424

Søndag d. 5. maj klokken 18.00 mod TMS Ringsted i Herreligaens slutspil: https://shop.skjernhaandbold.dk/kampe/dmslutspil3/samarbejdsklubber-050524