Vorgod-Barde Hallen


Vorgod-Barde hallen er en visionær idrætshal med højt til loftet, det ved alle i lokalsamfundet - Men ved du det?

Vorgod Barde hallen har været igennem en forandringsproces, både på byggesiden, men især på indholdssiden, hvor man over en årrække har fået nye faciliteter med moderne styrketræningsfaciliteter samt ”state of the art” spinningcykler.

Vi har fantastiske rammer i nærområdet, der giver store muligheder for forskellige typer af arrangementer og idrætsaktiviteter. Vorgod-Barde Hallen kan indgå som et delelement, så I får en helt unik oplevelse.

Men endnu mere vigtigt måske, er lokalområdets store sammenhold, der gør, at der er højt til loftet, og Vorgod-Barde Hallen er en central spiller i lokalområdet. I hallen er der plads til de skøre skæve ideer som fx udendørsfitness på parkeringspladsen til ølbrygning og hækletræf. Ideerne driver hallen og har skabt Midt-Vest Event med vores foredragsrække, hvor flere har trukket fulde huse, til cykel og løbemesse, udsolgt julefrokoster, private fester samt julemarked.

Vi er en del af lokalområdet


Dertil er hallen medspiller i forhold til lokalområdets foreninger, skole, men især også erhvervslivet, der benytter sig af hallens faciliteter og ideer.

At hallen er nytænkende viser nogle af vores firstmover-projekter også. Fx jumpfit, der er den første af sin art i Danmark, ligesom vores indendørs highrope bane med teamtræningsfaciliteter bliver et samlingspunkt for institutioner, private og virksomheder i Vestjylland, der heller ikke findes i andre haller. Selv nytænkningen på personale siden er unik, da vi måske er Danmarks eneste arbejdsplads med kun flexsjobbere – det giver fleksibilitet til glæde for brugerne. Det tror vi er en god ide!

Og så glemmer vi aldrig, at vi også har en meget aktiv idrætsforening, som vi gør vores bedste for at servicere og har et rigtig godt samarbejde med! Fordi vi er hverken en idrætshal eller et kulturhus, nærmere en kulturhal – her er der nemlig plads og rum til alle!

Vorgod-Barde hallen er et samlingssted, hvor alle er velkomne, fordi uden jer er vi intet!

Har I lyst til at læse artiklen "PLADS TIL ALLE" klik på linket her