Vorgod-Barde Hallen


Vorgod-Barde hallen er en visionær idrætshal med højt til loftet, det ved alle i lokalsamfundet - Men ved du det?

Vorgod Barde hallen har været igennem en forandringsproces, både på byggesiden, men især på indholdssiden, hvor man over en årrække har fået nye faciliteter med moderne styrketræningsfaciliteter samt ”state of the art” spinningcykler.

Vi har fantastiske rammer i nærområdet, der giver store muligheder for forskellige typer af arrangementer og idrætsaktiviteter. Vorgod-Barde Hallen kan indgå som et delelement, så I får en helt unik oplevelse.

Men endnu mere vigtigt måske, er lokalområdets store sammenhold, der gør, at der er højt til loftet, og Vorgod-Barde Hallen er en central spiller i lokalområdet. I hallen er der plads til de skøre og skæve ideer som fx større arrangementer sammen med foreninger i byen, blandt andet veterantræf og traktortræk. Ideerne driver hallen og har skabt Midt-Vest Event med vores foredragsrække, hvor flere har trukket fulde huse, til cykel og løbemesse, stand-up, udsolgt julefrokoster, private fester samt julemarked.

Vi er en del af lokalområdet


Dertil er hallen medspiller i forhold til lokalområdets foreninger, skole, men især også erhvervslivet, der benytter sig af hallens faciliteter og ideer.

At hallen er nytænkende viser nogle af vores firstmover-projekter også. Fx aktiviteten Jumpfitness, der er den første af sin art i Danmark. Derudover har vi fantastiske træningsfaciliteter i vores nye fitnesslokale samt vores nye tilbygning kaldet "SundhedsFællesskab", der rummer stort og lyst Fitnesslokale, multirum, behandlerrum til vores fysioterapeut samt psykologpraksis. Selv nytænkningen på personalesiden er unik, da vi måske er Danmarks eneste arbejdsplads med kun flexjobbere – det giver fleksibilitet til glæde for brugerne. Det tror vi er en god ide!

Og så glemmer vi aldrig, at vi også har en meget aktiv idrætsforening, som vi gør vores bedste for at servicere og har et rigtig godt samarbejde med! Fordi vi er hverken en idrætshal eller et kulturhus, nærmere en kulturhal – her er der nemlig plads og rum til alle!

Vorgod-Barde hallen er et samlingssted, hvor alle er velkomne, fordi uden jer er vi intet!

Har I lyst til at læse artiklen "PLADS TIL ALLE" klik på linket her