Kandis

Så skal danseskoene findes frem, vi har nemlig fået en fantastisk mulighed for at lave halbal med det allerbedste danseband KANDIS, der i år har 35 års jubilæum

 

Dato: 13.september kl. 18:00 - baren åbner kl. 17:00. Vi lukker kl. 01:00

Sted: Vorgod-Barde Hallen, Nørlundvej 1, 6920 Videbæk 

Pris: 450,- inkl. entre og lækker menu fra Louises Catering.

 

Køb billet til Kandis 

Du kan købe din billet ved at trykke på linket her 

Kan vi sidde sammen?

Selvfølgelig kan I reservere en plads sammen, men det er vigtigt I sender jeres ønske i god tid.  Vi bestræber os på, at få hele bordplanen til at gå op, så alle kan sidde som ønsket. 

Derfor er det vigtigt, du I GOD TID sender en mail til sandie@vorgodbardehallen.dk - skriv navn på den/dem der har købt billetterne + antal.

VIGTIGT!!!! Ønskerne skal være hos os SENEST SØNDAG DEN 6.SEPTEMBER

 

Kandis med 35 års jubilæum

KANDIS kan i 2024 fejre deres 35 års Jubilæum. Det har været 35 år på en fantastisk musikalsk rejse, hvor KANDIS er gået fra at være et nystartet band til at blive landets mest populære og eftertragtede band. En fantastisk karriere, som foreløbig kulminerede ved ”SMUKFEST” sidste år. De har i årenes løb spillet tusindvis af koncerter over hele landet ogligeledes mange udenlands koncerter og derved fået et kæmpe publikum. Derfor har KANDIS også gennem helekarrieren været det orkester med den længste tourné, som aldrig har været afbrudt og derfor er KANDIS også medrette blevet kaldt ”Rejsende I Livsglæde”.

KANDIS har ligeledes gennem de 35 år udgivet en lang række LP´er og CD´er altid med kæmpe succes. Af samme årsag er KANDIS også det bedst sælgende orkester herhjemme med flest modtagne Guld og Platin plader og mange andre flotte hædersbevisninger gennem tiden, som vidner om den kæmpestore popularitet dette helt fantastiske orkesterbesidder og har.

I løbet af 2024 vil KANDIS bl.a. fejre deres 35 års jubilæum ved en række koncerter på nogle af landets førende kultursteder – ligesom de i løbet af foråret og efteråret vil spille til en lang række traditionsrige halfester. Sommeren bliver et mix af førende festivaler, byfester og markedsfester, hvor KANDIS overalt spreder glæde med deres iørefaldende musik.

Igen i 2024 vil KANDIS også være CD aktuelle, idet der udgives en ”Live CD” med alle de største KANDIS hits. Den indspilles live ved en række jubilæumskoncerter i januar måned.

Når KANDIS går live på scenen til deres koncerter, er det altid med godt humør og musikalsk præcision, hvor de serverer en perlerække af hits, som vi alle kender, lige fra gennembrudshittet ”En Lille Ring Af Guld”, Grand Prix hittet ”Lonnie Fra Berlin” til ”Det´ Dit Navn” og mange andre hits, som alle har været med i toppen af diverse hitlister gennem de sidste 35 år. Alle sange som er blevet en del af danskernes musikalske DNA.

I 2024 er KANDIS følgende:

Johnny Hansen – lead vokal og guitar

Ole Svendsen – bas og vokal

Jens Erik Jensen – keyboards og vokal

Frank Thøgersen – trommer og vokal

Mads Hyldahl – lead guitar og vokal

Event dato: 
Fredag, september 13, 2024