Skal du holde din næste fest her i Vorgod-Barde Hallen?

Vi har de perfekte rammer for din næste fest - her kan du dække op til fest i vores skønne festlokaler, bruge køkkenet og lave aktiviteter i hallen i løbet af dagen.

Barnedåb •​​ Børnefødselsdag •​ Konfirmation •​ Studenterfest •​ ​ Familiedag •​ Reception •​​ Fest •​ Personalefest •​ Events •​​ Sportsaktiviteter 

lokaler til arrangementer for en hver

Du kan sammensætte lokalerne som du har lyst, og efter aftale.

For eksempel : hvis du lejer spejlsal/gymnastiksal indgår både den flotte spejlsal med plads til op til 200 spisende samt den store aktivitetshal, hvor kun fantasien sætter grænser for de fysiske udfoldelser både inde og ude (blandt andet skolens legeplads med multibane, boldbane, badminton, volley, disc-golf og meget mere)

​Du kan også vælge at holde din fest i vores nye lyse festlokale ved siden af køkkenet/caéen, hvor vi har plads til 50 spisende.

​Hvis der ikke er arrangementer dagen før, har du mulighed for at få denne dag/aften med (GRATIS) til klargøring, borddækning m.m. Men hvis der kommer en booking, har man som udgangspunkt ikke lokalet til rådighed dagen før. Hvis Du ønsker at reservere lokale dagen før i forbindelse med udlejning koster det 1000,- ekstra.

personalearrangementer eller en kæmpe firmafest?

...det kan vi også! Vi har perfekte rammer for store fester i hallen, hvor kun fantasien sætter grænser. Vi har blandt andet holdt kæmpe beerfest med 500 mennesker med bar, livemusik og meget mere. Derudover kan vi, i fællesskab med jer, sammesætte en personaledag med forskellige aktiviteter eller man kan leje et lokale til et kursus eller møde. Det er derfor vi skilter med, at vi er -mere end bare sport! Giv os et kald eller skriv til os på kontaktformular!

 

Beskrivelse Pris
Køkken, mødelokale, hal, spejlsal/gymnastiksal (inkl. service til 200 personer og rengøring) 2500,-
Udlejning af mødelokale og hal for private (per time) 175,-
Booking/reservering af lokale dagen før fra kl. 18:00 (i forbindelse med udlejning/fest) 1000,-
Børnefødselsdag 3 timer mødelokale, hal (efterfølgende time 175,-) 525,-

​Egne drikkevarer og mad må meget gerne medbringes, men kan også købes gennem Vorgod-Barde Hallen til fordelagtige priser.

Har du menuen på plads til din næste fest ?

Vi kan anbefale Louise's Catering/Spjald Madbutik. Se de mange lækre menuforslag på hjemmesiden,​ eller kontakt Louise på 25 11 68 06. 

Louise's Catering/Spjald Madbutik kan også være behjælpelig med betjening, servering, bordopdækning m.m.

 

JA  tak - jeg vil gerne leje festlokale her i Vorgod-Barde Hallen

Vi beder dig kontakte os via kontaktformular her på siden eller på mail@vorgodbardehallen.dk eller telefon 40 15 58 75 for en booking - så følger vi op på om lokalerne er ledige den ønskede dato.

Herefter modtager du en mail med ønskede dato - og du bedes udfylde vedhæftede lejekontakt eller print den HER.

 

Har du spørgsmål til leje af festlokaler eller kunne du tænke dig at vi sammensætter en fest for dig og dit firma er du meget velkommen til at kontakte os !

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi samarbejder med: