JULEFROKOST 2022

JULEFROKOST 2022

Sæt X i kalenderen DEN 19.NOVEMBER, når vi slår dørene op til et brag af en julefrokost med DJ og Flashback 80 på dansegulvet og med topunderholdning af stand-up komiker JONAS MOGENSEN.

Festen starter kl. 18:00 - 01:00 (Dørene åbner kl. 17:00)

 

Kæmpe julefrokostbuffet og stand-up for 350,- 

BILLETKØB - KLIK HER!! 

Ønsker du at sidde sammen i en gruppe er det vigtigt, du sender en mail til mail@vorgodbardehallen.dk - skriv navn på den der har købt billetterne + antal i ønsker at reservere.

Vi bestræber os på at få hele bordplanen til at gå op.

(Forside - Jonas Mogensen)

Jonas’ seneste projekt er “Minkavlerne”.
En tv-serie der pt. kører på TV2 Zulu. Han har skrevet seiren sammen med makkeren Kasper Gross og de medvirker begge i serien.

Han gjorde sig for alvor bemærket, da han i 2015 vandt Zulu Comedy Gallas Talentpris, og året efter satte streg under sit talent, med sin optræden i operaen til Zulu Comedy Galla 2016. Sidenhen har han været fast inventar på Comedy Aid, været en del af Zulu Comedy Festival Stand-up show, der blev transmitteret live på TV 2 Zulu og optrådt i programmet Stand-up uden grænser, som blev vist på Comedy Central.

Som skuespiller har han medvirket i sketchprogrammerne “Grand Danois” på TV2, og i “Er Vi Der Ikke Snart?” på TV 2 Zulu. Sidstnævnte skabte han selv sammen med makkeren Kasper Gross.

Event dato: 
Lørdag, november 19, 2022