NORDEAS INITIATIVPRIS 2021

- PROJEKT "SUNDHEDSFÆLLESSKAB"

"Pokalen uddeles, så vidt muligt, hvert år på Sparekassens stiftelsesdag til en enkelt person, et hold, et team, et firma eller lignende indenfor Videbæk Kommune, som efter presseudvalgets skøn i det forløbne kalderår har udvist det bedste initiativ, eller som på anden måde har ydet en særlig fortjenstfuld indsats"

 

 

På vegne af hele Vorgod-Barde har vi taget imod Nordeas initiativpris 2021 for projekt "SundhedsFællesskab". 

I Vorgod-Barde Hallens Bestyrelse og Vorgod-Barde Hallen er vi utrolig stolte over projektet. Vi er stolte over, at man i flok kan løfte så stort et projekt sammen. Vi har nu fået initiativprisen ca. et år efter at indsamlingen var igang på sit højeste, og nu står der om et par måneder en færdig bygning til Vorgod-Barde. En bygning som på tegnebrættet skulle rumme forskellige sundhedsfremmende tilbud, og som skulle sikre Vorgod-Barde i fremtiden.  Vorgod-Barde troede på det, og vi troede på det, og derfor er det en kæmpe sejr at modtage en sådan pris.  

Prisen overrækkes af filialdirektør Thomas Hammelev Larsen, Nordea (th.)

 

Vi tager imod prisen med stor ydmyghed og glæder os meget til, at vi kan lukke dørene op og indvie byggeriet og give alle i Vorgod-Barde, der har støttet, kæmpet og troet på projektet en kæmpe kæmpe tak - DEN ER TIL HELE BYEN!

 

Læs hele artiklen på ......

 

Læs hele artiklen på ......

 

Læs hele artiklen på....