Spisecafé

SPISECAFÉ 

Spisecafé i Vorgod-Barde Hallen er for dig, der har mulighed og lyst til at komme lidt hjemmefra og nyde en god varm ret, noget snak og hyggeligt samvær. Alle er velkomne!

  • Torsdag i ulige uger kl. 11:30
  • Du får en god varm ret for 55,-
  • Transportmulighed kan arrangeres (aftales ved tilmelding)

Tilmelding nødvendig til Jeanette Holbøll Christensen på telefonnummer 28349717 (senest mandagen før - eller aftales fra gang til gang)


Lidt om tankerne bag Spisecaféen

Idéen inspireret af nabosamfundet Troldhede, hvor frivilligheden og Hjemmeplejen indgik samarbejde med Troldhede Hallen og etablerede en spisecafe hvor onsdag.

Vi synes ideén er fantastisk og starter spisecafeén op her i Vorgod-Barde Hallen, hvor vi vil blive samlingspunktet, men konceptet skal drives af frivilligheden her i Vorgod-Barde. Spisecaféen skal i opstartsfasen afholdes torsdag i ulige uger og er i princippet for alle, der har lyst. Men henvender sig primært til ældre, pensionister, førtidspensionister, fleksjobbere, enlige mfl. Men har byens erhvervsfolk eller andre også lyst til at spise med, er det kun et plus for fællesskabet.

Vores formål med spisecaféen er at skabe et fællesskab, et samlingspunkt for dem, der har mulighed og lyst til at komme lidt hjemmefra, kan komme og nyde en god varm ret, få noget snak og hyggeligt samvær. Vi vil i hvert fald her fra hallens side skabe nogle hyggelige rammer, hvor alle er velkomne, og med hjælp fra frivilligheden og hjemmeplejen i Videbæk, bliver det helt sikkert en succes og et par hyggelige timer.

Event dato: 
Torsdag, august 5, 2021