VB Old Classic

VB Old Classic

Event dato: 22 jun 2019

Vi byder velkommen til Midtjyllands Hyggeligste veterantræf, en super hyggelig og afslappet dag, hvor hele familien er velkommen. 

Vi byder alle veterankøretøjer velkommen på pladsen og glæder os til at se et forhåbentligt bredt repræsenteret udvalg af køretøjer inden for både knallerter, motorcykler, traktorer, lastbiler og biler!

Gratis adgang for udstillere og publikum. 

Der er salg af mad og drikkevarer på pladsen hele dagen. 

INGEN tilmelding, alle køretøjer får udleveret deltagernummer ved indskrivning. Vi åbner for indskrivning kl. 10.

 

PROGRAM

Kl. 10:00 Pladsen åbner, indskrivning af køretøjer, deltagernummer udleveres. 

Publikum bedømmer køretøjer på pladsen indtil kl. 14:30 udfra et eneste kriterie, nemlig det mest "charmerende køretøj i klassen"

Kl. 13:00 Køretur i området

15:00 Præmieoverrækkelse

Kl. 20:00 Pladsen lukker

 

(Alle tilmeldte køretøjer får en gatis øl/vand)

Ved spørgsmål er Du velkommen til at skrive en besked til os, og Du er selvfølgelig meget velkommen til at følge os på vores facebookside VB Old Classic - Midtjyllands hyggeligste veterantræf

 

Vel mødt - vi ses til en super hyggelig dag i Vorgod-Barde - vi glæder os til at se jer!

 

Idéen bag VB Old Classic

Ideen til veterantræffet blev i 2018 skabt af to foreninger i Vorgod-Barde. En forening med stor erfaring i afholdelse af større arrangementer, koncerter, kulturelle foredrag, kreative arrangementer osv. samt en lokal forening med et stærkt sammenhold, der alle brænder for de gamle køretøjer. 

Midt-Vest Event har siden 2013 været medarrangører af flere store events i Vorgod-Barde, bla. traktortræk, der hvert år er samlingspunkt for byens borgere samt en masse folk udefra, sidste år med et besøgsantal på 1500 mennesker. 

Gnist har godt 50 medlemmer og repræsenterer ca. 75 køretøjer af forskellig art (knallerter, lastbiler, traktorer, biler, mortorcykler) Gnist startede op i et lokalt værksted, men er nu stigende i medlemstal. Foruden Gnistens egne planlagte klubaftener og familiearrangementer repræsenterer de sig også ved flere træf landet rundt. 

Ideen til træffet er kommet via et helt nyt samarbejde mellem to lokale foreninger i samfundet Vorgod-Barde, der hver repræsenterer en bred gruppe i befolkningen, og dette samarbejde skaber nye relationer og fremmer samarbejdet og udviklingspotentialet i vores samfund. Der har ikke tidligere været arrangeret projekter på tværs af de to foreninger og samarbejdet er super spændende og idefyldt, når hver forening stiller med hver deres baggrund og erfaring. 

BILRUTEN:

KNALLERTRUTEN:

 

Vorgod-Barde Hallen

Et samlingspunkt for idræt og kultur, hvor kreative ideér skaber nye aktiviteter.

Her vægter og skaber vi gode rammer!

Muligheder

Find os her

Vorgodvej 35
6920 Videbæk
40 15 58 75

Hallen er åben

  • Mandag-Fredag: 05:30 - 22:00
  • Lørdag: 05:30 - 22:00
  • Søndag: 05:30 - 22:00