Spisecafé AFLYST!!!

AFLYST!!!

Set i lyset af den seneste udvikling af Corona virus i Danmark og regeringens udmelding her til aften, ser vi os desværre nødsaget til at lukke ned for samtlige aktiviteter i Vorgod Barde Motion og Fritid, foreløbig frem til og med d.29 marts. 
Det betyder at bl.a. at Gymnastikopvisningen på fredag er aflyst, Genbrugsbutikken vil holde lukket og Vorgod-Barde Hallen vil blive aflåst fra i morgen tidlig (12-03-2020), herunder også adgangen til fitness.
Beslutningen er taget af enige bestyrelser i henholdsvis Vorgod Hallen og Vorgod Barde Motion og Fritid.
For spørgsmål kontakt venligst 
Formand for bestyrelsen i Motion og Fritid – Mark Øe Nørgaard 99555887 eller 
Halinspektør - Leo Clausen 40155875

 

SPISECAFE - i Vorgod-Barde Hallens cafeterie

Torsdag i ulige uger kl. 11:30

Du får en god varm ret for 55,-

For dig der har mulighed og lyst til at komme lidt hjemmefra og nyde en god varm ret, noget snak og hyggeligt samvær.

Transportmulighed kan arrangeres.

Tilmelding nødvendig til Jeanette Holbøll Christensen 28349717

eller aftales fra gang til gang

Lidt om tankerne bag idéen: 

Idéen inspireret af nabosamfundet Troldhede, hvor frivilligheden og Hjemmeplejen indgik samarbejde med Troldhede Hallen og etablerede en spisecafe hvor onsdag.

Vi synes ideén er fantastisk og starter spisecafeén op her i Vorgod-Barde Hallen, hvor vi vil blive samlingspunktet, men konceptet skal drives af frivilligheden her i Vorgod-Barde. Spisecaféen skal i opstartsfasen afholdes torsdag i ulige uger og er i princippet for alle, der har lyst. Men henvender sig primært til ældre, pensionister, førtidspensionister, fleksjobbere, enlige mfl. Men har byens erhvervsfolk eller andre også lyst til at spise med, er det kun et plus for fællesskabet.

Vores formål med spisecaféen er at skabe et fællesskab, et samlingspunkt for dem, der har mulighed og lyst til at komme lidt hjemmefra, kan komme og nyde en god varm ret, få noget snak og hyggeligt samvær. Vi vil i hvert fald her fra hallens side skabe nogle hyggelige rammer, hvor alle er velkomne, og med hjælp fra frivilligheden og hjemmeplejen i Videbæk, bliver det helt sikkert en succes og et par hyggelige timer.

Event dato: 
Torsdag, marts 26, 2020